Sobre nosaltres
Mel de la bona
Hola! Sóc el Pau i us vinc a explicar els inicis i el present de Mel La Caseta.
Mel La Caseta neix gràcies a la curiositat d’un nen. L’any 2014, amb 14 anys, vaig tenir la sort de poder anar a un arnar i per primera vegada posar-me un tratge d’apicultor. Aquella experiència em va marcar i de seguida em vaig interessar pel funcionament d’aquests petits insectes. Ben aviat, vaig aconseguir les meves primeres 4 caixes i a partir d’aquí, a base de proves i errors, vaig anar ampliant coneixements. Una de les coses que em cridava l’atenció és que quan la gent provava la mel que feia sempre em deien, es nota que és “mel de la bona”. Aquestes paraules, “mel de la bona”, van quedar ressonant dins el meu cap i és el que m’ha portat on sóc actualment.
Passió per la mel
Producció de qualitat
Diversitat floral
Mel autèntica i de qualitat al Berguedà
Actualment a Mel La Caseta ens mantenim fidels als nostres orígens i a les paraules dels nostres clients “mel de la bona” i apostem per la qualitat i honestedat en els nostres productes. És per això que ens basem en una producció 100% de collita pròpia i amb uns processos de producció respectuosos tant amb la mel a dins l’obrador com amb les abelles i el medi ambient fora d’aquest.
Els nostres apiaris estan ubicats a la comarca del Berguedà i alguns d’ells estan en espais naturals protegits lluny de qualsevol font de contaminació. Som transhumants i d’aquesta manera ens assegurem de portar a la taula la diversitat floral de la nostra terra.
Descobreix com es fa la nostra mel! Reserva la teva visita guiada
Viu una experiència inoblidable al cor del Berguedà! Aprèn els secrets de l’apicultura i descobreix com es produeix la nostra mel artesanal. Reserva la teva visita guiada i endinsa’t en el fascinant món de les abelles.